Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyıkları cımbızla almak

Rüyada bıyıkları cımbızla almak

Rüyada bıyıkları cımbızla almak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, mutluluktan havalara uçacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bıyıkları cımbızla almak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Rüyada bıyıkları cımbızla almak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada cımbız satın almak onu yalnız bırakmayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cımbız çalmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, aksine daha da zorlaştıracağına inanılır.

Rüyada siyah cımbız görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, gamsız bir hayat süreceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın cımbız görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çıkmaza gireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine tabir olunur.

Rüyada kırık cımbız görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments