Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cımbızın kırıldığını görmek

Rüyada cımbızın kırıldığını görmek

Rüyada cımbızın kırıldığını görmek üzüleceğine ve kırılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada cımbızın kırıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Rüyada cımbızın kırıldığını görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cımbızla sakal almak maddi açıdan ferahlamaya, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, küskünlüklerin oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cımbız istemek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, zenginliğe kavuşacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada cımbızla kaş almak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, yaşamının uzun olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cımbız çalmak hayırlı ve güzel olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, ünleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cımbız aramak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Rüyada altın cımbız görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret eder.

Rüyada birinden cımbız almak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments