Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çim sulamak

Rüyada çim sulamak

Rüyada çim sulamak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, gülüp eğleneceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çim sulamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Rüyada hortumla çimleri sulamak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret eder.

Rüyada çim sulamak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimlerde oturmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çim saha görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çim kesmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada çim tohumu görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, yapılan ahlaksız davranışlara yorulmaktadır.

Rüyada çim dikmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada çimlenmiş patates görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, yüzünün hep güleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments