Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çim saha görmek

Rüyada yeşil çim saha görmek

Rüyada yeşil çim saha görmek güzel fırsatların elde edileceğine, büyük bir projeye girileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çim saha gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yeşil çim saha görmek geçim derdinin sona ereceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çim saha görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek üzeceğine, Allah katında yükseleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak kurulu düzeni olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil saha görmek parasız ve işsiz kalacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil halı saha görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet eder.

Rüyada halı sahada top oynamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana yorulmaktadır.

Rüyada halı saha maçı yapmak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments