Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla çimleri sulamak

Rüyada hortumla çimleri sulamak

Rüyada hortumla çimleri sulamak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine delalet eder.

Rüyada hortumla çimleri sulamak gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Rüyada hortumla çimleri sulamak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işarettir.

Rüyada çim sulamak kendisini ailesine vereceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, ulvi kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada saksıda çim görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çim alan görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çim koparmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çimlenmiş patates görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada yeşillik çim görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments