Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çim kesmek

Rüyada çim kesmek

Rüyada çim kesmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, rahatının da yerine geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çim kesmek gördüyseniz:

  • Araştırmacı tarafınızı durduramıyorsunuz.

Rüyada çim kesmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çim tohumu görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimlerde uzanmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik çim görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin çok iyi olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimlere basmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine tabir olunur.

Rüyada çimlenmiş patates görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments