Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş futbol sahası görmek

Rüyada boş futbol sahası görmek

Rüyada boş futbol sahası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, ele geçen paranın daha da artacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada boş futbol sahası gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Rüyada boş futbol sahası görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada futbol sahasında koşmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret eder.

Rüyada futbol sahası görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tenis sahası görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada inşaat sahası görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada halı saha görmek yeni hobiler edinileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine rivayet eder.

Rüyada yeşil çim saha görmek rakiplerine büyük fark atacağına, gülen yüzünün de solacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments