Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol sahasında koşmak

Rüyada futbol sahasında koşmak

Rüyada futbol sahasında koşmak güzel günler yaşanacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada futbol sahasında koşmak gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada futbol sahasında koşmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ünleneceğine inanılır.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada futbol sahası görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş futbol sahası görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada basketbol sahası görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına yorulur.

Rüyada yeşil saha görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahada top oynamak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada top sahası görmek nimet bolluğu yaşayacağına, kirli işlere bulaşacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments