Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saha görmek

Rüyada saha görmek

Rüyada saha görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, makamının ve ününün artacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saha gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıdasınız.

Rüyada basketbol sahası görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına delalet eder.

Rüyada saha görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sevinç ve sürura, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çim saha görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada futbol sahası görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada voleybol sahası görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hak yolunu bulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada top sahası görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada halı saha görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sahada top oynamak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments