Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil halı saha görmek

Rüyada yeşil halı saha görmek

Rüyada yeşil halı saha görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil halı saha gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler besleniyor.

Rüyada yeşil halı saha görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, eski enerjisini bulacağına, darlanacağına işarettir.

Rüyada halı saha maçı yapmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine delalet eder.

Rüyada halı saha görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Rüyada halı sahada top oynamak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yeşil çim saha görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil saha görmek yükünün azalacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil futbol sahası görmek güzel günler için çalışılacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments