Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimlerde koşmak

Rüyada yeşil çimlerde koşmak

Rüyada yeşil çimlerde koşmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, dertlerin sona ereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik çim görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çim alan görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çim saha görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, maddi gücünün katlanacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek yaşamının daha güzel hale geleceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, üzgün ve hasta olacağına, iş değişikliğine gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimlere basmak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments