Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız satın almak

Rüyada sakız satın almak

Rüyada sakız satın almak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerine yeni işler katacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hayatınızın neşe dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakız satın almak gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Rüyada sakız satın almak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden sakız almak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakızdan boğulmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek hayırlı bir hayat süreceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine sakız vermek geçimin daha kolay hale geleceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil sakız görmek tartışmaların sonlandırılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakız çiğneyen birini görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada sakızla boğulmak dolandırılacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments