Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada una bulandığını görmek

Rüyada una bulandığını görmek

Rüyada una bulandığını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada una bulandığını gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada una bulandığını görmek pişmanlığa, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada una bulanmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada çikolataya bulanmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Rüyada çamura bulandığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boka bulandığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Rüyada kana bulanmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalettir.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada suyu bulandırmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments