Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkıya bulanmak

Rüyada dışkıya bulanmak

Rüyada dışkıya bulanmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışkıya bulanmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar sizden ne beklendiğinin farkında olsanız bile, emin olmak için, bazı sorular sormanızda fayda var.

Rüyada dışkıya bulanmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuma bulanmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada una bulandığını görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada katrana bulanmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kana bulanmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada toza bulanmak yeni insanlarla tanışacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada suyu bulandırmak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada midenin bulandığını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çocuk sahibi olunacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments