Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı yumurta görmek

Rüyada çikolatalı yumurta görmek

Rüyada çikolatalı yumurta görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada çikolatalı yumurta görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye çikolata vermek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet eder.

Rüyada likörlü çikolata yemek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde çikolata görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalet eder.

Rüyada çok büyük çikolata görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çikolata bisküvi yemek helal ve geniş rızık elde edeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, şansının geri döneceğine işaret eder.

Rüyada acı çikolata yemek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, hayatın tadına varacağına işarettir.

Rüyada çikolata dağıtıldığını görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments