Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye çikolata vermek

Rüyada ölüye çikolata vermek

Rüyada ölüye çikolata vermek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Rüyada ölüye çikolata vermek gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler ışığında işinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bir konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ölü birinden çikolata almak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Rüyada ölüye çikolata vermek ruhlarına mevlit okutacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada ölüden çikolata almak herhangi zarara uğramayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü çikolata görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çikolata yemek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada çikolata tutmak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ailesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasından çikolata almak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı gofret yemek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments