Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada likörlü çikolata yemek

Rüyada likörlü çikolata yemek

Rüyada likörlü çikolata yemek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, kötüyse düzeleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalettir.

Rüyada likörlü çikolata yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada likörlü çikolata yemek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada nane likörü görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane likörü içmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Rüyada likör içmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada likör görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada acı çikolata yemek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, içinin huzurla dolacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fındıklı çikolata yemek büyük ve güzel işler yapacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments