Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük çikolata görmek

Rüyada çok büyük çikolata görmek

Rüyada çok büyük çikolata görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, parasının ve canın güvende olacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işarettir.

Rüyada çok büyük çikolata gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Rüyada büyük çikolata görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada büyük çikolata yemek kazancın artmasına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, durgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük çikolata görmek malını ve parasını sağlama alacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, nimet ve berekete ereceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına inanılır.

Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada birinin çikolata verdiğini görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada buzdolabında çikolata görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada kalıp çikolata görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, âlim kimselerden feyz alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments