Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı çikolata yemek

Rüyada acı çikolata yemek

Rüyada acı çikolata yemek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada acı çikolata yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada acı çikolata yemek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına yorulur.

Rüyada acı lokum yemek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada acı kırmızı biber yemek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına inanılır.

Rüyada acı turşu yemek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada acı kavun yemek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada acı yemek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada acı zeytin yemek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada acı salatalık yemek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, başarısız olacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments