Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata bisküvi yemek

Rüyada çikolata bisküvi yemek

Rüyada çikolata bisküvi yemek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata bisküvi yemek gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada çikolata bisküvi yemek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, hayatına bakacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Rüyada çikolata bisküvi görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı bisküvi görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu bisküvi yemek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada kremalı bisküvi yemek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bisküvili pasta yemek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bayat bisküvi yemek aldığı borçların katbekat artacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments