Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı tatlı yemek

Rüyada çikolatalı tatlı yemek

Rüyada çikolatalı tatlı yemek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, işinin başından ayrılmayacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tatlı çikolata yemek çareyi başka yerlerde arayacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata tatlı görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı çikolata görmek üzüleceğine, yıkılacağına, hayırlı haberler alınacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı tatlı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada likörlü çikolata yemek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada nişan çikolatası yemek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı yemek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, onları okula göndereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments