Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı tatlı görmek

Rüyada çikolatalı tatlı görmek

Rüyada çikolatalı tatlı görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, kazancının düşeceğine, takdir edileceği işler yapacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı tatlı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Rüyada çikolata tatlı görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tatlı çikolata görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, varolan borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada tatlı çikolata yemek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı tatlı görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata şekeri görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çikolata görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutuda çikolata görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, masrafların altında kalacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments