Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata tatlı görmek

Rüyada çikolata tatlı görmek

Rüyada çikolata tatlı görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalettir.

Rüyada çikolata tatlı gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada çikolata tatlı görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tatlı çikolata yemek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı tatlı görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı çikolata görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çikolata görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaşıkla çikolata yemek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments