Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı çikolata görmek

Rüyada tatlı çikolata görmek

Rüyada tatlı çikolata görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, böylece hayatından memnun olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı çikolata gördüyseniz:

  • Olayları kapsamlı şekilde ele alıp, kendiniz için en doğru kararı vermeniz gerekiyor.

Rüyada çikolata tatlı görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Rüyada tatlı çikolata görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı tatlı görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada tatlı çikolata yemek eline büyük paralar geçeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işaret eder.

Rüyada patrondan çikolata almak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kurulu bir düzenin sağlanacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalettir.

Rüyada bayram çikolatası görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı yumurta görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments