Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata yedirdiğini görmek

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, tövbelerinin kabul olacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata yedirdiğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizdeyse sizden kaynaklanan bir dalgalanma olabilir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, üzüntülerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata yedirmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, mutluluğunun daim olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments