Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çikolata yediğini görmek

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çikolata yediğini gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çekilen acıların unutulacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada çikolata yedirmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek sorunlarının günden güne azalacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments