Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı kek görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı kek yemek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı kek yapmak tüm özlemini gidereceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek merdiven atlayacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek yediğini görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments