Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, güleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yaşamına renk geleceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments