Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Rüyada beyaz çikolata yediğini gördüyseniz:

  • Bazı işlerinize veya planlarınıza müdahale eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata yedirmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, işlerinizin bozulacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek makbul olan mallar edineceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet eder.

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, maddi kayba uğrayacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments