Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata yedirmek

Rüyada çikolata yedirmek

Rüyada çikolata yedirmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada çikolata yedirmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, birçok dedikoduya maruz kalacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, spora başlayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, içinin huzurla dolacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek kısmetlerinden olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments