Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, dertlerin bölüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına rivayet eder.

Rüyada birine çikolata yedirmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments