Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa çikolata yedirmek

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada çikolata yedirmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, şan şöhret kazanacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, engellerden kurtulacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek karşılıksız bırakmayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments