Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata şelalesi görmek

Rüyada çikolata şelalesi görmek

Rüyada çikolata şelalesi görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, hasretliğin biteceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata şelalesi gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada çikolata şelalesi görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada şelaleden su içmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına delalettir.

Rüyada şelaleye düşmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalettir.

Rüyada şelaleden kaymak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada dağ ve şelale görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bal şelalesi görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalettir.

Rüyada şelale altında yıkanmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki şelale görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, fırsatların elden kaçacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments