Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ ve şelale görmek

Rüyada dağ ve şelale görmek

Rüyada dağ ve şelale görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, büyük atılımlar yapacağına, isyan edeceğine inanılır.

Rüyada dağ ve şelale gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Rüyada dağ ve şelale görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada dağdan akan şelale görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağda şelale görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelaleden düştüğünü görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Rüyada şelalede balık tutmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada çok büyük şelale görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz şelale görmek büyük bir özgüven kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada şelaleden inmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments