Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal şelalesi görmek

Rüyada bal şelalesi görmek

Rüyada bal şelalesi görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, keder yaşayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, rahat nedir öğreneceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, muradın yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal şelalesi gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bal şelalesi görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, ekmek bulamayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelale yüzmek bereketin ve verimin geleceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün her daim güleceğine işaret eder.

Rüyada şelalede yürümek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalettir.

Rüyada şelalede balık görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada yeşil şelale görmek varolan borçların ödeneceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz şelale görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada şelalede yüzmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada şelalenin altından geçmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, hasta ise şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments