Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleden kaymak

Rüyada şelaleden kaymak

Rüyada şelaleden kaymak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, rahat bir hayatı olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, karın artacağına işaret eder.

Rüyada şelaleden kaymak gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Rüyada şelaleden kaymak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, asık yüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata şelalesi görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelaleden geçmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada dağda şelale görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ormanda şelale görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelalenin altından geçmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına delalet eder.

Rüyada şelale altında yıkanmak amaçlarına ulaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelale su görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, ortağından ayrılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments