Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki şelale görmek

Rüyada iki şelale görmek

Rüyada iki şelale görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Rüyada iki şelale gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Rüyada büyük şelaleler görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına inanılır.

Rüyada temiz şelale görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir şelale görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, evine haciz geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil şelale görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, iyi haberler alınacağına işarettir.

Rüyada göl ve şelale görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada su şelale görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz şelale görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada şelalenin üstünde olmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments