Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata görmek

Rüyada çikolata görmek

Rüyada çikolata görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, itibarının ve makamının artacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işarettir.

Rüyada çikolata gördüyseniz:

  • Yanlışlıkla söyleyeceğiniz sözler veya yanlış anlaşılan cümleler ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çikolata dağıtıldığını görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, temize çıkacağına delalettir.

Rüyada çiçek çikolata görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolata kusmak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü çikolata görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı süt içmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata kaybetmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments