Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü çikolata görmek

Rüyada bir sürü çikolata görmek

Rüyada bir sürü çikolata görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü çikolata gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek her zaman iyilikleriyle anılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü çikolata yemek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir sürü çikolata görmek işlerin kapanacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı bisküvi görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata çeşitleri görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yarınlarına umutla bakacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada erkeğe çikolata vermek güzel sözler işiteceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ısırılmış çikolata görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments