Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata kaybetmek

Rüyada çikolata kaybetmek

Rüyada çikolata kaybetmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, zafer elde edeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, maceralara atılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada çikolata kaybetmek gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada çikolata kaybetmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kalıp çikolata görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarım çikolata görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Rüyada cebine çikolata koymak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, aydınlanacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada çikolata yemek görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada çikolata paylaştırmak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments