Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata kusmak

Rüyada çikolata kusmak

Rüyada çikolata kusmak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çikolata kusmak gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada çikolata kusmak sevindirici olaylar yaşayacağına, hayırlı bir eşe, mali olarak küçüleceğine işarettir.

Rüyada bayram çikolatası görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda çikolata görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, dış ticarete atılacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulur.

Rüyada çikolatali ekmek yemek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çikolata yerken görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek günahlarına tövbe edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments