Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek hayallerinin peşinden gideceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, insanlara yol göstereceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata yerken görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, parasız günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini çikolata yerken görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek karanlıkların aydınlanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşına çikolata vermek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşla bir yere gitmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments