Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek çikolata görmek

Rüyada çiçek çikolata görmek

Rüyada çiçek çikolata görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, dertlerin başlayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek çikolata gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada çiçek ve çikolata görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek çikolata görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çikolata çiçek görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye çikolata vermek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, yüzün güleceğine inanılır.

Rüyada kalpli çikolata görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sorunların yakında son bulacağına delalet eder.

Rüyada findikli çikolata görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolata bisküvi yemek nimetin çoğalacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata almak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments