Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı pasta yapmak

Rüyada çikolatalı pasta yapmak

Rüyada çikolatalı pasta yapmak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Rüyada pasta çikolata görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük düşüneceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çikolata pasta görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çikolatalı pasta görmek patron koltuğuna yükseleceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı pasta almak hayırlı bir evlat olacağına, edilen duaların tutacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments