Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata dükkanı görmek

Rüyada çikolata dükkanı görmek

Rüyada çikolata dükkanı görmek şansının hep açık olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına inanılır.

Rüyada çikolata dükkanı gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada çikolata dükkanı görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, güzel günler için yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı tatlı görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, işinden ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı çikolata görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada çok fazla çikolata görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakkaldan çikolata almak sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek çok mutsuz olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına yorulur.

Rüyada çikolata kaybetmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments