Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok sevinçli haberler alacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına yorulur.

Rüyada başkasının çikolata yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine çikolata yedirmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek üzeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin çikolata yediğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, borcunu ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata yedirdiğini görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, alacaklarını tahsil edeceğine tabir olunur.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments