Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakkaldan çikolata almak

Rüyada bakkaldan çikolata almak

Rüyada bakkaldan çikolata almak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakkaldan çikolata almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Rüyada tatlı çikolata yemek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada cebine çikolata koymak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çikolata dağıttığını görmek dönülmez yollara gireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutu çikolata görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata bisküvi yemek rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada çikolata toplamak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata hediye etmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, fesat kimselerin çıkacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments