Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı çikolata görmek

Rüyada kırmızı çikolata görmek

Rüyada kırmızı çikolata görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı çikolata gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Rüyada kırmızı kaplı çikolata görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kırmızı çikolata görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulur.

Rüyada birinin çikolata dağıttığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kişinin şifa bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata yedirmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, başarılarının devam edeceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata yemek görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı süt görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, malına gelecek zarara, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına inanılır.

Rüyada acı çikolata yemek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments