Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına altın yüzük takmak

Rüyada parmağına altın yüzük takmak

Rüyada parmağına altın yüzük takmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, kurulu düzeninin olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına yorulur.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, önünün açılacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına tabir olunur.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak elde edilecek menfaatlere, hem de sevdiklerinin olacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işaret eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments