Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiklet çiğnemek

Rüyada çiklet çiğnemek

Rüyada çiklet çiğnemek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, rahat rahat yaşayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çiklet çiğnemek gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Rüyada cam bardak çiğnemek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birşey çiğnemek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz çiğnemek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada üzüm çiğnemek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, bunun şans olacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çam sakızı çiğnemek çok iyi paralar kazanılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para çiğnemek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments